MAALTIJDEN VAN BORRELZZ

BORRELZZ | THUIS » BORRELZZ

BORRELZZ... BISTRO & BAR

Bij BORRELZZ kun je borrelen in een ongedwongen sfeer. Met heerlijke, verse en betaalbare borrelhapjes & maaltijden, 70 soorten speciaal bier(inclusief wisseltaps) en een ruim assortiment wijnen maakt het BORRELZZ uniek als BISTRO & BAR in de regio Huissen/Arnhem. 

VOORGERECHT van de WEEK, WEEKSPECIAL en SUUSBAKSELS deze week.....kijk hier voor actuele informatie!

Onze maaltijden kunt u ook afhalen via www.MEALDRIVE.nl

RESERVERINGEN ALLEEN TELEFONISCH, telefoonnummer: 06-8182 0931

Reserveren is gewenst aangezien wij 30 zitplaatsen binnen kunnen bieden i.v.m. de huidige maatregelen covid-19 van de overheid.


Welkom bij BORRELZZ, Wij houden ons aan de huidige regelgeving van het RIVM. Bij BORRELZZ zijn er HEPA luchtreinigers voor een gezonde leefomgeving binnen voor gast en personeel. Wat is een HEPA luchtreiniger? Heel kort door de bocht, een Hepa luchtreiniger is een luchtreiniger met als hoofdfilter een HEPA filter. Maar wat is een Hepa filter? HEPA is van origine ontwikkeld voor de ruimtevaart maar wordt nu dus ook gebruikt in luchtreinigers om vervuiling uit de binnenlucht te filteren. HEPA betekent letterlijk: High Efficiency Particulate Air. HEPA zijn luchtfilters die tussen minimaal 85% en maximaal 99,999995% van alle stofdeeltjes (most penetrating particle size) van 0,1 micrometer (µm) tegenhouden. #anticovid19

Uw gastheer Pascal Nijboer & Team BORRELZZ


BORRELZZ MENUKAART 2020
PDF – 48.7 KB 286 downloads

Openingstijden BORRELZZ, dagelijks van 16.00 tot 22.00 uur (tot 21.00 uur toegang)

Telefoonnummer: 06-8182 0931